Menginjak usia 15.

 
Asalamualaikum asdiqa'
Apa khabar? 

Khamis ni keluar result PMR. All the best! Hasil akan sama dengan usaha :D
Bila pikir balik , 2 minggu lagi ja sebelum sekolah nak 'welcome back'. Dah tak boleh pegang tittle junior kat sekolah. Tahun depan , last year pegang kategori 'menengah rendah'. 
"Ibu! Akak dah 15 tahun depan.. Dah nak ambik PMR.."

Nak taknak , angka 15 tu ada. Tak lari & surely kena harungi. Dah lima belas? Cepatnya masa. Kalau saya boleh putar masa , saya nak putar angka sampai angka 15 tinggal 5... bulan.. Time ni tengah bertatih merangkak lagi. Dah dengar orang wish "Gudluck tahun depan PMR"

Peringatan tuh .. "Jangan dok main banyak sangat!" Tengok buku teks Maths form 3 pun dah seram.. Tahun depan harus usaha gigih. Gigih! Gigih! Gigih dan Gigihh :D
Lihat tu , orang stress nak injak 15. Harus semangattt! :)
Sekian , wassalam..

No comments :