Doodle Pertama! Alhamdulillah.


Assalamualaikum, 

Sementara menunggu ibu survey tempat-tempat best untuk pergi bercuti, saya pun mengerah idea. Bermain warna di software Paint. Akhirnya, terhasil lah doodle ini. Huhuhu, angan-angan nak buat Art Trade, tapi bila tengok doodle sendiri tak berapa nak comel, ku batalkan sahaja hasrat hati. Hehehe. Siapa mahu doodle ini, silalah ambil. Eh, ada ke yang nak? Heee. Sekian :)

2 comments :

elly nadyra said...

oklah ni dari aku yang tak reti langsung buat.....salam kenal!

Fahuna said...

Elly Nadyra : Hee, saya pun macamtu jugak. Banyak kali cuba, tak pernah jadi. Heee ^___^